Usein kysytyt kysymykset

Jos emme tässä vastaa kysymykseesi, ota meihin yhteyttä ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi.

Mikä on verkkokauppa viikossa™ palvelu?

Verkkokauppa viikossa™ palvelu on Suomen hakukonemestarit tarjoama palvelu yrittäjille, jotka haluavat verkkokauppansa kuukausimaksullisena pakettina.

 

Voinko muuttaa tilaamani verkkokauppapaketin tasoa?

Kyllä voit. Lähetä sähköposti osoitteeseen asiakaspalvelu@hakukonemestarit.fi ja kerro, että haluat muuttaa tilaamasi verkkokauppapakettisi tasoa.

Paljonko verkkokaupan perustaminen maksaa?

Verkkokaupan perustaminen on ilmaista! Maksat vain valitsemasi verkkokauppapaketin kuukausimaksun. Sinulle ei tule ylimääräisiä kustannuksia verkkokaupan perustamisesta.
 

Mitä verkkokauppa viikossa™ palvelu maksaa?

Maksat meille ainoastaan verkkokauppapaketin kuukausimaksun. Valmis responsiivinen verkkokauppa alkaen 49€/kk (ALV 0%).

Miten voin perua tilaukseni?

Ota yhteyttä asiakaspalvelu@hakukonemestarit.fi osoitteeseen sähköpostitse ja kerro, että haluat perua tilauksesi.
 

Minulla on käytössäni verkkokauppapaketti S, mutta haluaisin Posti Smartshipin käyttööni. Onnistuuko se?

Onnistuu. Ota yhteyttä ja asiakaspalvelu@hakukonemestarit.fi osoitteeseen sähköpostitse ja kerro, että haluat Smartshipin käyttöösi.

Miten lisään verkkokauppaan uuden tuotteen?

Jos olet asiakkaamme, saat tilauksen yhteydessä meiltä ohjeet uuden tuotteen lisäämiseksi. Voit aina olla yhteydessä meihin ja pyytää tarvittaessa lisää apua tuotteiden lisäämisessä.
 

Kuinka pitkä sopimus minun pitää tehdä?

Kaikki verkkokauppa viikossa™ sopimukset ovat vuoden mittaisia ja sen jälkeen sopimus uusiutuu automaattisesti, jos sitä ei yhtä (1) kuukautta ennen sopimuskauden päättymistä irtisanota.

Mitä eri maksutapoja teidän verkkokauppoihin saa käyttöön?

Oletuksena asiakas saa valita Klarnan, Paytrailin tai VismaPayn maksutavoista. Ota yhteyttä asiakaspalvelu@hakukonemestarit.fi osoitteeseen ja kysy, jos haluat jonkun muun maksutavan käyttöösi.
 

Onko teidän verkkokauppoihin mahdollista saada Matkahuollon toimitustavat käyttöön?

On mahdollista. Ota yhteyttä ja asiakaspalvelu@hakukonemestarit.fi osoitteeseen sähköpostitse ja kerro, että haluat Matkahuollon toimitustavat käyttöön verkkokaupassasi.

Minkälaisia tuotteita voin palvelunne avulla myydä?

Kaikkia tuotteita ja palveluita, joita Suomen laki sallii myydä. Voit myydä esimerkiksi vaatteita, elektroniikkaa tai kosmetiikkaa. Halutessasi voit myydä myös pelkästään digitaalisia tuotteita ja palveluita kuten konsultaatiota, E-kirjoja tai ajanvarauksia.

Minulla on jo verkkokauppa, mutta haluaisin ostaa uuden verkkokaupan teiltä. Minulla on paljon tuotteita vanhassa verkkokaupassani, pitääkö ne syöttää käsin uuteen verkkokauppaan?

Useimmista verkkokauppaohjelmistoista saa tuotteet exportattua ulos csv-muodossa. Tällöin saamme vanhat tuotteesi lisättyä uuteen verkkokauppaasi.